پرش لینک ها

کارآفرینی در منزل چگونه است؟

زندگی یکنواخت کارمندی، رئیس‌های پرتوقع، درآمد تقریبا ثابت و محیط خسته‌کننده اداره باعث فرسایش روح و روان آدمی می‌شوند. تقریبا همه ما یک روز به خودمان گفته‌ایم «باید یک کار مستقل آغاز کنم!» اما غالبا سوال‌های «چه کاری و چگونه» و نداشتن پاسخ‌های مناسب، همه رویاهای ما را در همان ثانیه اول از بین برده‌اند. در اینجا می‌خواهیم به این دو سوال پاسخ دهیم و در واقع از آن بهتر، می‌خواهیم کارآفرینی در منزل را با دقت و از جنبه‌های مختلف بررسی کنیم.

هرچند کارآفرینی به خودی خود جذابیت بسیار بالایی دارد، اما عرف جامعه این‌گونه است که کارآفرینی در منزل احتمالا محکوم به شکست بوده یا نمی‌تواند درآمد چندانی برای کارآفرین داشته باشد. دنیای امروز و شرایط متفاوتش، تمام معادلات را برهم زده و کارآفرینی در منزل جزو یکی از این موارد است. با شیوع کرونا و خانه‌نشین‌شدن تمام مردم دنیا، دریچه‌های جدیدی از کار در منزل و به تبع آن کارآفرینی در منزل پدید آمد. امروزه اگر از کارآفرینی در منزل می‌گوییم منظور ما چند کار ساده و کوچک پاره‌وقت نیست، بلکه از یک فرصت بسیار بزرگ و نامحدود درآمدزایی صحبت می‌کنیم که می‌توانید در ساعت‌های طولانی خانه‌نشینی آن را آغاز کنید و کم‌کم آن را گسترش داده و به کسب درآمد بپردازید. با ما همراه باشید تا فرصت‌های بزرگ شغلی خانگی را با هم بررسی کنیم.

مزایا و معایب کارآفرینی در منزل

همانند تمام کسب‌وکارها، کارآفرینی در منزل مزایا و معایب گوناگونی دارد. اگر نگران هستید که با معایب آن آشنایی کامل ندارید یا دقیقا نمی‌توانید مزایای آن را نسبت به کار فعلی خود تشخیص دهید، این قسمت را با دقت بیشتری مطالعه کنید:

مزایای کارآفرینی در منزل

  • شروع کار به‌صورت نیمه‌وقت: برای شروع می‌توانید کار خود را به‌صورت نیمه‌وقت آغاز کنید. بدین شکل اگر شغل ثابتی دارید، نیازی نیست در همان ابتدا منبع درآمد اصلی خود را از بین ببرید و تنها پس از شروع درآمدزایی و رسیدن به موفقیت نسبی موردنظر، می‌توانید از کار اول خود استعفا داده و تمام تمرکز خود را بر کار دوم‌تان بگذارید؛
  • برنامه زندگی منعطف: هنگامی که شغل شما در خانه باشد، برنامه کاری را می‌توانید با توجه به نیازهای زندگی خود تغییر دهید و همانند سایر مشاغل با سختی‌های مرخصی یا سختی‌های تعویض شیفت روبه‌رو نخواهید شد؛
  • نیاز به سرمایه کمتر: کارآفرینی در منزل حتی در مواردی که نیاز به سرمایه دارد، هزینه بسیار کمتری نسبت به کارآفرینی‌های دیگر به کارآفرین تحمیل می‌کند. یافتن مکان مناسب، اجاره‌بها، استخدام نیرو در صورت نیاز، امکانات اولیه محیط کار و سایر موارد مشابه در این مدل کاملا حذف شده یا به مراتب کمتر هستند؛
  • افزایش پس‌انداز: فرقی ندارد که خانم هستید یا آقا، هنگامی که در منزل خود کار کنید، نیازی به استخدام پرستار یا فرستادن فرزندان به مهد نخواهید داشت و می‌توانید مراقبت از فرزند یا فرزندتان را برعهده بگیرید؛
  • برنامه قابل تغییر: برنامه‌ریزی کاری برعهده شما است و می‌توانید آن را به هر شکلی که راحت‌تر هستید، تغییر دهید. اما تصور نکنید این به معنای کار کمتر است، اتفاقا در شروع کارآفرینی در منزل میزان کار شما چند برابر خواهد بود اما می‌توانید تمام کارها را بر اساس برنامه روزانه و شخصی خودتان انجام دهید؛
  • مالکیت شغلی: بی‌شک شما نیز اصطلاح «آدم رئیس خودش است!» را شنیده‌اید. بی‌اغراق این مورد بهترین قسمت کارآفرینی است، اینکه بتوانید مسیر اصلی را انتخاب کرده و تصمیم‌های مهم را بگیرید، انگیزه بالایی برای شروع کارآفرینی در منزل خواهد بود؛
  • کسب‌وکار خانوادگی: جوان‌ها و بازنشستگان خانواده همیشه به دنبال یک کار پاره‌وقت یا تمام‌وقت هستند. با شروع یک کار خوب می‌توانید به آن‌ها نیز کمک کرده و یک کسب‌وکار خانوادگی راه‌اندازی کنید؛
  • کم‌کردن هزینه‌های رفت‌وآمد: هنگامی که در منزل کار می‌کنید، هزینه رفت‌وآمد، استهلاک ماشین، خرید‌های دائم لباس مناسب کار و سایر موارد مشابه را نخواهید داشت. هرچند این هزینه‌ها کم و ناچیز به‌نظر می‌رسند اما با یک حساب دقیق خواهید دید سالانه چه مبلغی صرف این موارد جانبی می‌شوند.

معایب کارآفرینی در منزل

  • وقت کم‌تر: در ابتدا و با شروع کارآفرینی در منزل وقت کم‌تری برای گذراندن با خانواده خواهید داشت، هرچند به‌نظر می‌رسد شما تمام طول روز در خانه هستید ولی حجم کارها بسیار زیاد خواهد بود؛
  • ساعت‌های کار طولانی: مخصوصا پس از رسیدن به درآمد اولیه، ناخودآگاه وسوسه می‌شوید که ساعت‌های بیشتری را به کار کردن اختصاص دهید و بدین شکل استراحت شما کمتر خواهد شد؛
  • کم‌شدن ارتباط‌های انسانی: همه ما کار کردن با یک همکار بد را تجربه کرده‌ایم اما در عوض دوستان بسیار زیادی در محیط کار یافته‌ایم. هنگامی که در منزل کار می‌کنید، تعاملات انسانی شما بیش از پیش فقط به خانواده و نزدیکان محدود خواهد شد؛
  • توقع اطرافیان: یکی از مشکلات شایع بین کارآفرین‌هایی که در منزل کار می‌کنند این است که دوستان و خانواده از آن‌ها انتظار دارند وقت بیشتری را در کنار آن‌ها بگذارنند، زیرا افراد می‌گویند شما دائم در خانه هستید؛
  • تخصیص زمان: اگر نمی‌توانید کارهای شخصی خود را بر طبق یک برنامه‌ریزی منظم انجام دهید، برای شروع کارآفرینی در منزل به کمی کار بیشتر احتیاج خواهید داشت. شما باید کار خود را حتما بر طبق برنامه و با دقت بیشتر آغاز کرده و ادامه دهید، کارآفرینی در منزل به‌معنای گذراندن زمان به بطالت نیست.

برای شروع مشاغل کارآفرینی در منزل و موفقیت درآن، چند مسئله مهم را در نظر بگیرید. پشتیبانی دوستان و خانواده از شما می‌تواند به موفقیت‌تان کمک کند. به همین دلیل آن‌ها را در کار خود مشارکت دهید، از آن‌ها نظرخواهی کنید و اگر نکته مفیدی به شما گوشزد کردند؛ آن را حتما به کار ببرید. علاوه بر آن هیچ‌گاه فراموش نکنید که کار در خانه با کار بیرون از خانه هیچ تفاوتی ندارد و حتی ممکن است به زمان و تلاش بسیار بیشتری نیاز داشته باشد. بنابراین برای رسیدن به موفقیت برنامه‌ریزی و مدیریت کارها را دست‌کم نگیرید. با اطلاع از این موارد، به انواع ایده‌های کارآفرینی در منزل بپردازیم و نمونه‌های مختلف آن را با هم بررسی کنیم.

کارآفرینی در منزل با سرمایه کم

مشاغل کارآفرینی در منزل شامل طیف وسیعی از فعالیت‌های مختلف می‌شوند که هر کدام ابزارها و مواد اولیه خاصی نیاز دارند. هرچند بعضی مشاغل به سرمایه تقریبا قابل توجهی نیاز دارند، اما بسیاری از کارآفرینی‌ها را می‌توانید تنها با بودجه بسیار محدودی آغاز کنید. در اینجا چند مورد کارآفرینی در خانه را بررسی می‌کنیم که با سرمایه اندک هم قابل انجام هستند.

1- شمع‌سازی

انواع شمع‌ها همیشه مشتری دارند و همین باعث می‌شود شمع‌سازی یک کار جذاب، پرفروش و البته پردرآمد باشد. انواع شمع‌ها برای مراسم مذهبی و یا دکوراسیون کاربرد داشته و تقاضا برای خرید شمع‌های زیبا در طی مناسبت‌های خاص افرایش قابل توجهی پیدا می‌کند. مراسمی همانند یلدا، نوروز و البته مناسبت‌های جهانی همانند کریسمس و هالووین می‌توانند فروش بسیار چشم‌گیری نصیب کارآفرین‌های شاغل در این حوزه کند.

برای شمع‌سازی نیاز به آموزش‌های اولیه، ابزار و قالب‌های مختلف دارید. عجله نداشته باشید و تمام موارد را همزمان خریداری نکنید. اگر بودجه شما محدود است کار خود را از آموزش آغاز کنید. به سراغ آموزش‌های آنلاین رایگان بروید و با یادگیری هر نکته چند وسیله محدود بخرید تا کم‌کم آموزش شما به‌اتمام رسیده و ابزار مورد نیاز را تشخیص دهید. اگر پیش از یادگیری خرید کنید، احتمال خرید وسائل بیهوده بیشتر خواهد بود.

2- طراحی جواهر

طراحی جواهر را نمی‌توان به‌عنوان یک شغل آسان معرفی کرد اما اگر چشمان تیزی دارید، انواع سنگ‌ها را از هم تشخیص می‌دهید، فلزات گران‌بها را می‌شناسید و خلاقیت دارید، این کار می‌تواند یکی از بهترین ایده‌های کارآفرینی در منزل با سرمایه کم برای شما باشد.

اغلب افرادی که در این حرفه مشغول هستند، طراحی جواهرات را به‌عنوان یک کسب‌وکار آبا و اجدادی ادامه می‌دهند اما افراد زیادی هم در این شغل وجود دارند که به دلیل علاقه و پشتکار خود وارد این حرفه شده و حتی درآمدهای بسیار خوبی به‌دست می‌آورند.

به‌عنوان یک طراح باید بتوانید سنگ‌های قیمتی را ببرید، تراش بدهید، طرح بدهید و در نهایت از آن‌ها در زیورآلات مختلف استفاده کنید. برای این کار به سرمایه اندکی نیاز دارید که تحت آموزش قرار بگیرید، مدرک معتبر کسب کنید و سپس کار خود را آغاز کنید. نیازی نیست از همان ابتدا با سنگ‌های گران‌قیمت و فلزات گران‌بها کار کنید. ابتدا برندسازی کرده و سپس وارد مراحل بالاتر شوید.

3- تهیه و فروش ترشی، مریا و سایر خوراکی‌های خانگی

مخلفات ترش و شیرین یکی از محبوب‌ترین خوراکی‌های هر خانه است. اگر در این حرفه مهارت دارید، از آن استفاده کنید و یک کارآفرینی در منزل را آغاز کنید. سنتی فکر نکنید، برای شروع به نیازهای جدید بازار و سلیقه‌های مختلف دقت کنید. تکه‌تکه کردن سبزیجات و ترکیب آن‌ها می‌تواند شکل دیگری به خود بگیرد و افراد بیشتری را به خرید ترغیب کند.

برای شروع ظرف‌های زیبا و شیشه‌های متنوع خریداری کنید. به زیبایی شکل بسته‌بندی اهمیت دهید و کار خود را به‌گونه‌ای آغاز کنید که مشتریان علاوه بر طعم دلایل دیگری برای خرید از شما داشته باشند. تهیه و فروش ترشی و مربا یک مدل از کارآفرینی در منزل است که با یک سرمایه محدود برای خرید مواد اولیه و ظروف قابل انجام است.

در اینجا سه مورد از انواع کارآفرینی در منزل با سرمایه کم را با هم بررسی کردیم. بی‌شک موارد بسیار بیشتری در این دسته‌بندی قرار می‌گیرد، فقط کافی است به اطراف خود با دقت نگاه کنید. تقریبا هر نیازی که در جامعه وجود دارد، قابلیت تبدیل به کارآفرینی را دارد. شما چه مواردی به ذهن‌تان می‌آید که با سرمایه اندک یک کار خانگی راه‌اندازی کنید؟

کارآفرینی در منزل بدون سرمایه

تا اینجا مواردی را مرور کردیم که به حداقل بودجه کمی نیاز دارند. طبیعی است که اغلب افرادی که می‌خواهند کارآفرینی در منزل را آغاز کنند، هیچ بودجه‌ای نداشته باشند. در این صورت چه روش‌هایی برای شروع کار وجود دارد؟

به لطف حضور تکنولوژی، نداشتن سرمایه دیگر مانعی برای شروع اشتغال‌زایی نیست. موارد بسیار زیادی وجود دارند که با کمک آن‌ها می‌توانید کارآفرینی در منزل بدون سرمایه را آغاز کنید و نه‌تنها به کسب درآمد بپردازید حتی اشتغال ایجاد کرده و برای یک مجموعه از افراد کارآفرینی کنید. در اینجا چند مورد را با هم مرور می‌کنیم:

1- نویسنده فریلنسر

یکی از راحت‌ترین و سریع‌ترین روش‌های کارآفرینی در منزل بدون سرمایه، نویسندگی است. اگر این مطلب را در یک سیستم کامپیوتر مطالعه می‌کنید، شما ابزار فیزیکی مورد نیاز را هم دارید و در ادامه برای شروع کار به مطالعه، تخصص در نگارش و مقداری تسلط بر انگلیسی نیازمند هستید.

یک نویسنده فریلنسر می‌تواند در حوزه‌های مختلفی همانند نوشتن رزومه، تولید محتوا، تولید مقاله‌های علمی و حتی ویراستاری برای سازمان‌های مختلف کار کند. نکته کلیدی در این کار این است که هیچ‌گاه ناامید نشوید. دائما به جاهای مختلف رزومه بفرستید و با رسیدن یک پروژه کار را تمام‌شده نبینید، به‌محض دریافت یک کار و حتی قبل از شروع آن به فکر دریافت پروژه‌های دیگر باشید.

2- طراح گرافیک

البته که با خواندن عنوان تصور خواهید کرد که دنیا به اندازه کافی طراح گرافیک دارد، اما هیچ‌گاه فراموش نکنید ایده‌های شما و افکارتان منحصربه‌فرد است. روزانه سایت‌ها و مؤسسه‌های مختلفی تاسیس می‌شوند و تمام آن‌ها به لوگو، بنر، تبلیغات و سایر مواد مشابه نیاز دارند.

فراموش نکنید گسترش شبکه‌های اجتماعی یک بازار بی‌نظیر از تقاضا ایجاد کرده است. می‌توانید به‌عنوان طراح اختصاصی صفحه‌های اینستاگرام فعالیت کنید. فقط باید بدانید چگونه کار خود را تبلیغ کنید و همیشه به سراغ کارهایی بروید که تاکنون کسی به سراغ آن‌ها نرفته است.

3- مشاوره خرید و فروش آثار هنری

اگر به هنر و آثار هنری علاقه دارید این کار برای شما بسیار جذاب خواهد بود. اغلب افرادی که آثار هنری می‌خرند، این کار را برای سرمایه‌گذاری و کسب درآمد انجام می‌دهند. در این میان افراد زیادی هستند که سرمایه مورد نیاز را داشته اما علم این کار را ندارند. اگر رشته شما هنر است، به آثار هنری علاقه دارید و یا به‌صورت خودخوان اطلاعات جامعی در این زمینه کسب کرده‌اید، این کار می‌تواند یک گزینه بسیار خوب برای کارآفرینی در منزل بدون سرمایه برای شما باشد.

به این مورد با دقت بیشتری توجه کنید، این مشاوره را به موارد دیگر تعمیم بدهید. اگر تخصصی در یک رشته دارید یا به یک کار خاص علاقه دارید، آن را از زوایای مختلف بررسی کرده و روش کسب درآمد از آن را بیابید. تقریبا هر چیزی – دقیقا هرچیزی که تصورش را کنید – قابلیت تبدیل به یک کارآفرینی در منزل را دارد.

4- تبلیغات، تبلیغات و بازهم تبلیغات!

تبلیغات یکی از پرسودترین مشاغل دنیا است. فرقی ندارد که شما یک سازمان کامل را به این کار اختصاص دهید یا تنها برای کارآفرینی در منزل بدون سرمایه به این شغل رو بیاورید. تبلیغات همیشه می‌تواند سودهای کلانی برای کارآفرین به دنبال داشته باشد.

روش‌های مختلفی برای این کار وجود دارد، یکی از شغل‌های نوظهور این است که شما رستوران‌ها، هتل‌ها و سایر مشاغل خدماتی را استفاده، بررسی و در صورت رضایت از کیفیت و خدمات، آن‌جا را تبلیغ کنید. این شغل می‌تواند در همه حوزه‌ها کاربرد داشته باشد.

یکی دیگر از روش‌های کسب درآمد از تبلیغات، ایجاد یک اکانت در یکی از شبکه‌های اجتماعی پرطرفدار، ساخت محتواهای جذاب و علمی، کسب فالوئر و سپس انجام تبلیغات در حوزه‌های مرتبط است. رقم‌های بسیار بالایی در این میان جابه‌جا می‌شوند که اگر به یک کارآفرینی در منزل بدون سرمایه نیاز دارید، حتما باید این حوزه را بررسی کنید.

روش‌های زیادی برای کسب درآمد و کارآفرینی در منزل بدون سرمایه وجود دارد. برای شروع علایق و مهارت‌های مختلف خود را بررسی کنید و از میان آن‌ها یک فرصت جدید پیدا کنید. البته که انواع روش‌های دیگر برای کارآفرینی در منزل وجود دارد، در ادامه کارآفرینی را از زوایای دیگری بررسی می‌کنیم.

کارآفرینی در منزل برای آقایان

کارآفرینی در منزل برای آقایان را می‌توان از چند جهت بررسی کرد. اغلب مردان نیاز به شغل دوم دارند. گاهی این نیاز به دلیل مسائل مالی و گاهی برای پر کردن اواقات فراغت است. در هر دو صورت داشتن یک شغل مستقل که تمام جنبه‌های آن تحت کنترل‌شان باشد، شبیه یک رویا به نظر می‌رسد و کمتر مردی است که در زندگی‌اش به شروع یک کار مستقل فکر نکرده باشد. در اینجا به‌اختصار چند مورد را با هم مرور کنیم که برای مردان جذابیت بیشتری دارد:

1- خرید و فروش سهام

با افزایش روزافزون خرید و فروش سهام، انجام این کار به‌صورت تمام‌وقت، یکی از ایده‌های کارآفرینی در منزل برای آقایان است که معمولا طرفدارن زیادی هم دارد. البته که خانم‌ها هم می‌توانند از انجام این کار لذت ببرند اما خرید و فروش سهام در میان آقایان محبوبیت بیشتری پیدا کرده است.

ناگفته نماند هرچند این کار سود بسیار بالا و خوبی دارد، اما برای مبتدیان مناسب نیست. اگر می‌خواهید این کار را به‌عنوان کارآفرینی در منزل آغاز کنید باید در این حوزه تجربه داشته، مطالعات لازم را انجام دهید و البته قدرت ریسک‌پذیری بالایی داشته باشید. این شغل نمونه‌ای از کارآفرینی در خانه با سرمایه کم است. شما برای شروع به بودجه محدودی نیاز دارید و در صورت موفقیت می‌توانید مبلغ اولیه خود را افزایش دهید.

2- تعمیر لوازم خانگی

اغلب آقایان از ساخت و تعمیر لوازم خانگی لذت می‌برند. اگر به انجام این کار علاقه دارید می‌توانید آن را به یک کارآفرینی در منزل تبدیل کنید. برای این کار بهتر است در دوره‌های معتبر شرکت کنید و با اخذ مدرک، کار خود را آغاز کنید.

کلیشه موجود در این حرفه را از بین ببرید، یک مغازه کوچک و تاریک که از وسایل قدیمی انباشته شده و یک مرد سال‌خورده و خسته در حال سروُکله‌زدن با وسایل خراب، مربوط به سال‌های قبل است. یک محیط تمیز و زیبا آماده کنید. کار خود را از همسایه‌ها و دوستان شروع کنید و سعی کنید ایده‌های جدید را با کار خود ترکیب کرده تا به سود و درآمد بیشتری برسید. آموزش به نوجوانان، آموزش نگهداری وسایل و حتی ساخت کلیپ‌های تعمیر و نگهداری لوازم خانه می‌تواند روش‌هایی برای کسب درآمد از یک کارآفرینی در منزل برای آقایان باشد.

3- طراحی کابینت و دکوراسیون داخلی

کسب درآمد در دنیای جدید چنان گسترده و متنوع است که بدون شک می‌توانیم بگوییم در هر سنی و با هر میزان تحصیلاتی می‌توانید یک کارآفرینی در منزل را آغاز کنید. از جمله کارهای پردرآمد، طراحی کابینت و البته طراحی داخلی منازل است.

برای این کار به یک سیستم کامپیوتری تقریبا خوب نیاز دارید. آموزش‌های آنلاین برای این کار وجود دارد اما اگر ترجیح می‌دهید در یک محیط آموزشی اصول آن را بیاموزید، دوره‌های مختلف را بررسی کرده و بهترین دوره را انتخاب کنید. پس از گذراندن آموزش‌های اولیه می‌توانید کار خود را در خانه و پس از ساعات کاری روزانه آغاز کنید.

این شغل به مدرک تحصیلی نیاز ندارد و بسته به کیفیت و تجربه کاری خود، می‌توانید دامنه فعالیت‌تان را در تمام کشور گسترش دهید. طراحی کابینت و دکوراسیون داخلی یک کارآفرینی در منزل برای آقایان و البته خانم‌ها است که نسبت به زمان آموزش، درآمد بسیار خوبی دارد.

مسلم است که کارآفرینی در منزل برای مردان محدود به این موارد نیست اما تلاش ما این است که مواردی را بررسی کنیم که در نگاه اول کمتر به آن‌ها اشاره می‌شود. در این راستا بانوان نیز چند کارآفرینی اختصاصی را می‌توانند پیدا کنند اما چه کارهایی برای خانم‌ها مناسب‌تر است؟

کارآفرینی در منزل برای بانوان

اغلب خانم‌های خانه‌دار  از قدیم برای پر کردن اوقات فراغت یا کسب درآمد مستقل، همیشه به دنبال یافتن ایده‌های نو برای کارآفرینی در منزل بودند. امروزه این کار محدود به زنان خانه‌دار نمی‌شود و بسیاری از بانوان با وجود داشتن یک شغل ثابت ترجیح می‌دهند یک کار دیگر داشته باشند. علل مختلفی هم‌چون داشتن درآمد بیشتر، دنبال کردن علایق و یا کار کردن در یک محیط امن، همه می‌توانند از دلایل مختلف کارآفرینی در خانه برای خانم‌ها باشند.

کارهای خانگی جنسیت ندارند و همین باعث جذابیت بیشتر آن‌ها است؛ اما بانوان معمولا به کارهایی که در حوزه هنر هستند تمایل بیشتری دارند. یکی از دلایل این تمایل این است که اغلب خانم‌ها کارهای مختلفی را به‌عنوان سرگرمی در طول زندگی‌شان انجام می‌دهند که در درازمدت می‌تواند به حرفه و شغل آن‌ها تبدیل شود. در این راستا چند مورد از کارآفرینی در منزل برای بانوان را در اینجا جمع‌آوری کرده‌ایم:

1- کیک و شیرینی پزی / فینگر فود

هرچند وجود کرونا اغلب شیرینی‌فروشی‌ها را تا مرز ورشکستگی پیش برد اما همین دوره استعدادهای درخشانی را شکوفا کرد. کیک و شیرینی از آن دسته غذاهایی است که پختن و آماده‌سازی آن‌ها می‌تواند همانند یک سرگرمی جذاب باشد. اگر از پختن کیک و تزیین آن لذت می‌برید، به پخت کیک خانگی و آماده کردن فینگر فود فکر کنید.

برای این کار می‌توانید از دوستان و خانواده خود شروع کنید، از آنجا که غذای خوب و با تزئین زیبا بهترین تبلیغ ممکن است، با صرف کمی هزینه اولیه و البته مقداری زمان، می‌توانید یک کارآفرینی در منزل برای خود و سایر خانم‌های خانواده ایجاد کنید. ابتدا بازار را بسنجید، برای دورهمی‌های مختلف انواع فینگر فود درست کنید و کم‌کم به فکر گسترش شغل خود باشید. می‌توانید به تعدادی از خانم‌ها آموزش دهید و بعد خود را برای سفارش‌های بزرگ آماده کنید. پختن کیک و شیرینی و آماده‌کردن انواع فینگر فود یکی از انواع کارآفرینی در منزل با درآمد بالا و بسیار لذت‌بخش است.

2- خیاطی، سوزن‌دوزی، قلاب‌بافی، گل‌دوزی و بافتنی

تمام این موارد که در این‌جا نام بردیم، از زمان‌های گذشته روش‌های کارآفرینی در منزل برای بانوان بوده و تا امروز نیز ادامه دارند. اگر در هرکدام از این رشته‌ها مهارت دارید، به خودتان اعتماد کرده و برای شروع یک شغل جدید از آن‌ها استفاده کنید.

همان‌طور که تا اینجا چند بار اشاره کرده‌ایم، به فکر ایده‌های نو باشید. گل‌دوزی مدرن را امتحان کنید، با استفاده از بافتنی زیورآلات بسازید، لباس‌های خاص و ست بدوزید و در نهایت کاری انجام دهید که در حال حاضر در اطراف خود نمی‌بینید. اگر می‌خواهید در کارآفرینی موفق شوید، ایده‌های قدیمی را به روشی جدید ارائه دهید. فقط به فکر کسب سود در کوتاه‌مدت نباشید، شاید تا مدتی مجبور شوید از پس‌انداز خود استفاده کنید اما از شروع کار نترسید. تمام این کارها به‌عنوان کارآفرینی در منزل در تهران و سایر شهرهای بزرگ با استقبال بسیار خوبی مواجه شده‌اند.

3- مهدکودک خانگی

اگر در خانواده و نزدیکان شما چند بچه کوچک وجود دارد و پدر و مادر آن‌ها به‌دنبال یافتن مهدکودک مطمئن هستند، به مهدکودک خانگی فکر کنید. مخصوصا اگر خودتان فرزند یا فرزندانی دارید، انجام این کار کمی راحت‌تر خواهد بود زیرا به‌صورت روزانه باید سرگرمی‌های متنوعی برای فرزندان خود فراهم کنید، اوقات خود را به بازی با آن‌ها اختصاص داده و در واقع این کار را هر روز و رایگان انجام دهید. برای شروع حداقل به یک اتاق در خانه، وسایل بازی و البته حوصله بسیار زیاد نیاز دارید.

این کار را می‌توانید پس از گذشت مدتی و جمع‌آوری سرمایه به یک شغل بزرگ‌تر تبدیل کنید و مجوزهای لازم را برای ساخت یک مهدکودک به‌دست آورده و یک کارآفرینی بزرگ‌تر انجام دهید.

4- ساخت انواع گیفت

شاید تصور کنید در روزگاری که کرونا تمام محافل و دورهمی‌ها را تعطیل کرده، شروع کارهایی هم‌چون ساخت انواع گیفت یک کار بیهوده است. اما اگر کارآفرین هستید، باید برای مشکلات موجود راه‌حل‌های تازه ارائه دهید. با توجه به طولانی شدن پاندمی، اغلب زوج‌های جوان مجبور شدند بدون برگزاری هر نوع مراسمی زندگی خود را آغاز کنند.

می‌توانید با یک تبلیغات خوب آن‌ها را مجاب کنید که برای اطلاع‌رسانی شروع زندگی‌شان از گیفت‌های متنوع استفاده کنند. افزودن جزئیات مختلف به گیفت‌ها برای تبدیل آن‌ها به هدایای کوچک می‌تواند دامنه فعالیت شما را گسترش دهد و برای سازمان‌ها و مؤسسه‌های خصوصی برای تبلیغات یا هدیه شروع سال جدید یک گزینه بسیار خوب باشد.

ایده‌های کارآفرینی در منزل

هر چند در این مقاله انواع ایده‌های کارآفرینی در منزل را با هم بررسی کردیم، اما شاید هیچ‌کدام شغل موردعلاقه شما نباشد، برای همین روش‌های مختلف برای یافتن ایده‌های کارآفرینی در منزل را برای شما به‌اختصار می‌نویسیم:

  • برای یک مشکل آزاردهنده یا یک پروسه مشکل، راه حل بیابید؛
  • برای یک مشکل روزمره، یک راه حل کم‌هزینه‌تر یا سرگرم‌کننده پیدا کنید؛
  • در شغل فعلی خود جست‌وجو کنید و سعی کنید مشکلات موجود را بیابید؛
  • پروسه‌های خرید و فروش را بررسی کرده و برای بهبود شرایط فروشنده یا خریدار ایده پیدا کنید؛
  • تیترهای مهم رایج در شبکه‌های اجتماعی را در فواصل چند ماهه کاملا زیر نظر بگیرید؛
  • لیستی از کارهای موردعلاقه خود بسازید و کارهایی که حاضری هستید به‌صورت رایگان انجام دهید، پیدا کنید؛
  • ذهن خود را به یافتن ایده‌های کارآفرینی در منزل عادت دهید، روزانه خود را موظف کنید حداقل ده مورد ایده کارآفرینی یافته و آن‌ها را در جایی یادداشت کنید؛
  • یک تجارت شناخته‌شده را برای یک صنعت جدید بازتعریف کنید، مثلا اسنپ را برای محصولات و خدمات الف یا نت‌برگ را برای خدمات ب و… .

یافتن ایده‌های کارآفرینی در منزل ممکن است در ابتدا سخت و غیر ممکن به نظر برسد. شاید فکر کنید تمام کارهای ممکن را سایرین یافته و از آن‌ها استفاده کرده‌اند؛ اما همیشه فرصت شغلی جدید ایجاد می‌شود و شما می‌توانید یکی از افرادی باشید که یک تغییر مهم در زندگی بقیه ایجاد می‌کند.

آموزش کارآفرینی در منزل

هرچند کارآفرینی در منزل راحت و آسان به‌نظر می‌رسد، اما برای رسیدن به موفقیت و ادامه دادن کار به نکات بسیار مهمی باید توجه کنید. اغلب افرادی که در این مسیر شکست را تجربه کرده‌اند، از نکات کوچکی غافل شده بودند و تکرار آن‌ها ممکن است کارآفرینی در منزل را برای شما نیز به بیراهه بکشاند. اما پیش از شروع آموزش کارآفرینی باید یک نکته بسیار مهم را یادآوری کنیم: از شکست نترسید.

احتمال خراب شدن برنامه‌ها، از بین رفتن مواد اولیه، تمام شدن سرمایه، خستگی و ناامیدشدن وجود دارد. اما خوب است این نکته را به خاطر بسپارید که هیچ شرکت، مؤسسه و سازمانی با همان تلاش اول به جایگاه امروز خود نرسیده است. صبر و حوصله داشته باشید و تاریخچه کارآفرینی‌های دیگر را مطالعه کنید. در این رابطه باید به چند نکته مهم اشاره کنیم:

1- استفاده از خدمات رایگان یا خدمات ارزان‌تر

شاید با شروع کار تصور کنید باید صفر تا صد شغل جدید را خودتان انجام دهید، اما این فکر می‌تواند آینده کارآفرینی در منزل را تحت تاثیر قرار داده یا حتی نابود کند. از سایت‌ها و افرادی استفاده کنید که خدمات رایگان یا ارزان‌قیمت در اختیار شما می‌گذارند. از برون‌سپاری کارهای پرزحمت و روتین نترسید، شاید در ابتدا مجبور شوید برای این قسمت هزینه‌ای در نظر بگیرید اما در درازمدت و با تمرکز شما بر کار اصلی موجب موفقیت بیشتر خواهد شد.

از خدمات رایگان سایت‌هایی مثل گوگل استفاده کنید، اگر هدف شما راه‌اندازی مزون است ریزه‌کاری‌های تمام‌نشدنی را به کارآموزها بسپارید و در نهایت مراقب باشید چنان درگیر جزئیات نشوید که اصل ایده کارآفرینی را فراموش کنید.

2- کارکردن با گروه‌های مشابه

یکی از معایب کارآفرینی در منزل از بین رفتن تعاملات انسانی است. با شروع کار تمام‌وقت در منزل، از دیدارهای روزانه با مردم محروم خواهید شد و این مورد در طولانی‌مدت می‌تواند آزاردهنده باشد. یکی از نکاتی که در آموزش کارآفرینی در منزل باید به آن اشاره کنیم، یافتن روشی برای حل این مشکلات است. می‌توانید افراد و گروه‌های مشابه را در فضای اجتماعی دنبال کنید و رویدادهای مهم حوزه کاری را خود را پیدا کرده و در آن‌ها شرکت کنید.

حضور در رویدادهای مختلف هم می‌تواند معضل نداشتن همکار را از بین ببرد و هم به شما کمک کند با شبکه‌سازی با افراد بیشتری ملاقات کرده و دامنه فعالیت خود را گسترش دهید.

3- بازاریابی

شاید در شروع مسیر تصور کنید به بازاریابی نیاز ندارید و یا بازاریابی پس از رونق گرفتن کارآفرینی اهمیت دارد، اما باید به شما بگوییم بازاریابی دلیل رونق گرفتن کار است. آن را پشت گوش نندازید و از همان ابتدا در گروه‌ها و مکان‌های مختلف آن را دنبال کنید.

احتمالا برای بازاریابی باید هزینه‌ای در نظر بگیرید، اما هزینه‌ای که برای بازاریابی صرف می‌شود در واقع پولی است که برای سود بیشتر خرج خواهد شد.

جمع‌بندی نهایی کارآفرینی در منزل

برای شروع کارآفرینی و ادامه‌دادن آن دائم تلاش کنید، منابع مختلف را بررسی کرده و راه‌های گوناگون را امتحان کنید. اگر می‌خواهید یک کارآفرین باشید، از شکست نترسید. شما هم مانند سایر کارآفرین‌های بزرگ دنیا تا رسیدن به موفقیت باید فراز و نشیب‌های زیادی را پشت سر بگذارید، نکته کلیدی این است که ناامید نشوید. از هر شکست درس بگیرید و هر موفقیت را بارها و بارها برای یافتن دلیل و تکرار آن بررسی کنید. شما برای کارآفرینی در منزل چه راه‌هایی را امتحان کرده‌اید؟ از تجربیات تلخ و شیرین خود برای ما و خوانندگان‌مان بنویسید.

پیام بگذارید

مشاهده
بکشید